IZGLEDA SAVRŠENO Zasvijetlila nova rasvjeta na šetnici uz rijeku Žrnovnicu

Napravili smo FOTO đir čim se upalila rasvjeta...


Nakon što je prije nekoliko dana postavljena nova rasvjeta na šetnici uz rijeku Žrnovnicu u istoimenom mjestu, prvi dio rasvjete upalio se u noći s utorka na srijedu.


ŠETNICA U ŽRNOVNICI DOBILA NOVU RASVJETU Postavljena nova rasvjetna tijela na stupovima i zidna rasvjeta vrijedni oko 128 tisuća kuna

Protekle noći konačno je zasvijetlila i novopostavljena rasvjeta u samom centru mjesta, na potezu od mosta do Antoničine mlinice. Upravo je ovo područje najljepši dio šetnice koja je sada dobila dodatnu ljepotu. Sada i slapovi ove rijeke noću dolaze do izražaja, što nije bio slučaj do sada.

Nema sumnje da će noćna rasvjeta povećati sigurnost u noćnim satima jer se prethodnih godina događalo da je u potpunom mraku. Šetnica je osobito popularna u proljeće i ljeto, kada se Žrnovnica pretvori u zelenu oazu splitskog područja. Upravo se u neposrednoj blizini slapova uređuje najveći ugostiteljski objekt na ovom području, budući restoran Familija (ex Antonica), a njegovim otvaranjem cijelo će područje postati dodatno popularno.

Uživajte u noćnim kadrovima uz rijeku Žrnovnicu.Moja reakcija na članak je...
Vau
40
Haha
0
Hagić
1
Hmmm
1
Plač
2
Grrr
2
Molim?
1

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime