Ivošević: “Razočaran sam činjenicom da je Puljak ostavio otvorena vrata za suradnju sa SDP-om”

"Svatko tko ostavi otvorena vrata za suradnju s HDZSDPHGS predstavlja opasnost za ovaj grad, jer navedene potencijalno može dovesti na vlast"


Bojan Ivošević

Bojan Ivošević, kandidat Nezavisne liste “Kandidati bez kompromisa”, reagirao je na intervju Ivice Puljka objavljen u Slobodnoj Dalmaciji.


Njegovu reakciju prenosimo u cijelosti:

“Razočaran sam činjenicom da je Ivica Puljak ostavio otvorena vrata za suradnju sa SDP-om, kojeg u ovom trenutku vode isti oni ljudi koji su podržavali Baldasara. Ne samo dok je bio na vlasti, već i nakon, kada su aktivno radili u kampanji Splitske stranke.

Svatko tko ostavi otvorena vrata za suradnju s HDZSDPHGS predstavlja opasnost za ovaj grad, jer navedene potencijalno može dovesti na vlast.

P.s. Ne obećaje samo Vice Mihanović nešto što je njegova stranka već mogla napraviti (prirez). Ivica Puljak najavljuje povratak imena Palmina Piplović samo nekoliko mjeseci nakon što niti jedan vijećnik njegove stranke nije dao potpis inicijativi Ante Zoričića za uvrštavanje navedene točke na dnevni red GV. Taj potez do dana današnjeg nisam uspio razumjeti, ako je do osobnih animoziteta prema Zoričiću oni sigurno ne bi trebali biti važniji od Palmine.”Moja reakcija na članak je...
Vau
2
Haha
1
Hagić
3
Hmmm
3
Plač
1
Grrr
2
Molim?
1Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime