Ardian Ismajli zabio je na Poljudu vodeći pogodak protiv Lokomotive. Svoje oduševljenje pobjedom nije skrivao nakon utakmice.

– Dvije pobjede u nastavku prvenstva pokazatelj su onoga na čemu smo naporno radili na pripremama u Turskoj. Sretan sam zbog gola, ali još sam sretniji zbog pobjede. Ne bi mi gol ništa značio da nismo pobijedili. Pred nama je sada velika utakmica u Rijeci – odmah se nakon susreta Ismajli već “prešaltao” na derbi na Rujevici.

Kazao je da se radilo o zasluženoj pobjedi.

– Uništili smo ih, od prve do zadnje minute. Zaslužili smo pobjedu. Mogli smo slaviti i uvjerljivije, ali nema veze. Najvažnije je da smo pobijedili – kazao je stoper bijelih koji vjeruje da Hajduk još može “dohvatiti” Europu.

Ante Palaversa imao je dvostrukog razloga za zadovoljstvo jer je njegov Manchester City slavio čak 6:0 protiv Chelseaja.

– Ipak je ovo ovdje važnije. Nadam se da smo uzvratili navijačima. Moramo ovako i nastaviti. Stvorili smo mnogo više šansi od Lokomotive, bili smo bolji cijelim tijekom utakmice. Hajduk može i mora još bolje u svim segmentima – kazao je Palaversa.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime