Nakon uvođenja reda među komentare putem threada, kojim su korisnici oduševljeni, Instagram planira uvesti još jednu novu opciju koja je trenutno u fazi testiranja. No, ovom ljubitelji mreže možda i neće biti previše oduševljeni. Riječ je o opciji pomoću koje ćete moći vidjeti tko vas je prestao pratiti.

Nova opcija koju Instagram testira naziva se ‘follows you’, a pomoću nje ćete prilikom posjeta određenom profilu moći vidjeti prati li ta osoba vas, piše srednja.hr.

To bi značilo da više nećete moći prestati pratiti ljude bez da to saznaju ovako jednostavnim putem, što bi vas ujedno moglo posvađati i s vašim prijateljima koji su strastveni obožavatelji mreže i paćenici za pratiteljima, piše Independent. A ako ih ponovno poželite zapratiti ni to baš neće proći lako, budući da aplikacija šalje notifikaciju osobi koju želite dodati u svoje krugove.

Inače, ovakva opcija već postoji na Twitteru, samo što ondje postoji i opcija ušutkavanja (mute) vaših inače dobrih, ali na društvenim mrežama napornih prijatelja, pa možete odabrati čije objave ćete vidjeti, a čije ne.

Inače, za sada je jedina opcija kojom možete vidjeti je li vas netko prestao pratiti zamarajuće ‘skrolanje’ kroz listu prijatelja, piše srednja.hr.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0