Podijelite

Nezavisna lista mladih MI za IM iz Imotskog poslala je priopćenje u kojem na humorističan način predstavljaju svog kandidata za Gradsko vijeće Josipa Glavaša. Priopćenje prenosimo u cijelosti.

MI za IM je Nezavisna lista mladih za Imotski i Imotsku krajinu, nastala 2013., ponajviše iz bunta prema lokalnim političkim strukturama i zbog kronično tragičnoga stanja u gradu i okolici.

Kroz 4 godine mandata uvijek smo zastupali male ljude i javni interes te ukazivali na nepravdu i loša postupanja vlasti. Jedan od naših osnivača i najprepoznatljivijih članova trenutno je daleko najpopularniji politički natjecatelj za Gradsko vijeće Imotskoga.
Naš prijatelj i član Josip Glavaš vodio je najkreativniju kampanju ikad na ovim prostorima. Svojim urnebesnim izjavama, humornim komentarima, satiričnim pričama i svojevrsnom antikampanjom, koju možete pratiti na njegovom FB-profilu, osvojio je simpatije i srca svih Imoćana, ali i šire.

Zadnji njegov predizborni, naprosto genijalni video-uradak, vrhunska je umjetnička parodija legendarnoga filmskoga Rockyja. Uostalom, prosudite sami.Podijelite