Kvalifikacijska nogometna utakmica naše U-19 reprezentacije ipak se neće u ožujku odigrati na Gradskom stadionu u Gospinom docu.

Takvu odluku donijelo je službeno izaslanstvo Hrvatskog nogometnog saveza koju je predvodio Neven Šprajcer, zadužen za uvjete igranja i objekte po pravilima UEFE.

Na žalost, iako je u početku priprema za tu utakmicu bilo i obećanja, obim radova na stadionu, a to je preuređenje svlačionica, obnova travnjaka, uređenje prostora za novinare s obzirom na vremenske uvjete i obimnu organizaciju, ipak su bili prevelik zalogaj, javlja Radio Imotski.

No i u svemu ovome ima jedna dobra stvar. Imotski bi u rujnu mogao biti domaćinom jednog vrlo zanimljivog internacionalnog nogometnog turnira reprezentacija U-19 koji je do sada organizirao grad Zagreb. Uz pomoć HNS-a uvjeti na stadionu bi se do toga vremena mogli poboljšati.

Sada je na potezu grad uz pomoć županije, jer bi se konačno s pomoći iz Zagreba mogli popraviti katastrofalni uvjeti koje trenutačno pruža Gospin dolac.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime