Imotska oporba: Gradonačelnik Imotskog u 2019. godini potrošio 149.098 kn proračunskog novca na ime reprezentacije

Ujedinjena Imotska oporba je šokirana nakon saznanja da je aktualni gradonačelnik poprilično premašio u troškovima svog prethodnika, Antu Đuzela


Vijećnici NL Ivica Kukavica poslali su priopćenje u kojem su komentirali povećanje troškova reprezentacije aktualnog imotskog gradonačelnika i saborskog zastupnika HDZ-a, Ivana Budalića.


Priopćenje pročitajte u nastavku u cijelosti:

“Iako je Grad Imotski jedan od najslabije razvijenih gradova u RH i grad gdje je iseljavanje mladih jako izraženo, to nije spriječilo aktualnog gradonačelnika i saborskog zastupnika HDZ-a da poveća troškove reprezentacije do ogromnih iznosa.

Grad Imotski ima visoku stopu nezaposlenosti, a rijetka radna mjesta koja su se otvorila bila su ciljana za određene stranačke podobnike.  Po riječima oporbe, novac se često dijeli po stranačkom ključu.

Ujedinjena Imotska oporba, je šokirana, nakon saznanja da je aktualni gradonačelnik poprilično premašio u troškovima svog prethodnika, Antu Đuzela.

Naime, dok je bivši gradonačelnik u 2015. godini imao 11.057,00 kn troškova, aktualni je to višestruko povećavao, tako da je u 2019. godini potrošio 149.098,33 kn proračunskog novca, na ime reprezentacije, a drugim riječima, na ručkove i večere.
Za 2020. još nemamo podataka.Ovo je nakon župana Žinića još jedan loš primjer kako lokalna HDZ-ova vlast živi na grbači poreznih obveznika, dok su državne institucije potpuno zakazale”, stoji u priopćenju najjače imotske oporbene opcije.troskovi-reprezentacije
Moja reakcija na članak je...
Vau
13
Haha
28
Hagić
4
Hmmm
7
Plač
4
Grrr
54
Molim?
13

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime