Ako živite u zgradi, vjerojatno vam oštećenja zajedničke imovine nisu stran pojam. Često problemi poput oštećenih vrata znaju napraviti probleme među susjedima, no natpis koji je dočekao stanare jedne zgrade u Dalmaciji pokazuje da postoje i drugačiji primjeri.

“Oštećena ulazna brata bit će popravljena u srijedu, šteta je u potpunosti pokrivena s privatnog računa”, započinje objava, a u nastavku objašnjavaju kako se svima ponekad dogode greške, no da se treba fokusirati na to da ih je osoba poželjela ispraviti.

“Zato vas molimo da oprostite nekome za ovu nespretnost, da ne tražite tko je i gdje je i da se ne raspitujete oko toga. Bitno je da je izraženo žaljenje, da je zatražen oprost, da se zahvalilo za pomoć, da će šteta biti sanirana, da nije bilo ni jednog povišenog tona, da je samoinicijativno preuzeta odgovornost za štetu i ponuđena poštena naknada”, nastavljaju dalje.

Fotografija poruke osvanula je na Facebook stranici Dnevna doza prosječnog Dalmatinca, a pratitelji su u komentarima dali do znanja koliko su oduševljeni ovakvim rješenjem neugodne situacije, prenosi Index.hr.

“Još ima nade”, “Vijeće suvlasnika za predsjednika”, “Svaka čast onome tko je ovo napisao znači ovo je top. Nema boljeg i ljepšeg objašnjenja kako biti dobar čovjek i kako je lijepo opraštati”, “Predivno, traži oprost i zahvaljuje se na pomoći… Divno, ma predivno, ima nade za ovaj svijet”, “Ajde hvala bogu da ima još normalnih ljudi”, nizali su se komentari.
Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime