Nakon pobjede nad Lokomotivom pogotkom Eduoka iz prvoga poluvremena, Hajdukov je strateg Igor Tudor ponudio svoje viđenje utakmice.

– Oni su prvi put došli do našeg 16-erca u 60. minuti, čuo sam da je Tomić rekao da je to bilo za remi, meni je to malo smiješno. Zadovoljni smo pobjedom, ali ima mnogo detalja na kojima treba raditi. Naš način igranja, „stiskanja“ protivnika omogućio nam je mnogo oduzetih lopti, ali nismo to dovoljno dobro iskoristili. Mujakić je odigrao jako dobru utakmicu i drago mi je zbog njega, i Radić i Jakoliš neloše su odigrali.

Nešto ste dobacili Grbiću kad je krenuo prema golu u zadnjim minutama?

– Mislim da je Grbićev odlazak prema golu da ide dati zgoditak legitiman, ali legitimno je i da mu se pritom dobaci koji komentar.

Prvo poluvrijeme bilo je žustro i kako treba, a u drugome se dogodio pad. Je li to zbog intenziteta u prvome?

– Ne bih rekao da smo „izdušili“, do crvenog kartona bili smo dobri. Oduzeli smo nekoliko dobrih lopti, zgazili se, a nismo zabili gol pa nastane problem. No ja nisam vidio neke njihove šanse, bili smo opasniji. Nismo mi Barcelona, a oni Solin, a nisu nam često dolazili u naših šesnaest. Zato trebamo biti zadovoljni.
1 KOMENTAR

Comments are closed.