“I SLABI, JAČI SMO!” Pogledajte kako izgleda izvedba Oliverove Cesarice kada se pjeva za pacijente na Dječjoj onkologiji

Uživajte u danu i učite od ove djece jer oni su dokaz da se uvijek, ali uvijek nađe neki razlog za osmijeh, ponešto za zahvalnost i vremena za ljubav, kakva god situacija bila - poručila je pacijentica ovog odjela


Elma Tomić sa 16 godina doznala je strašnu vijesti. Strašnu za jednu 16-godišnjakinju. Otkriven joj je rak limfnih žlijezda.


Elma koja je inače i glazbenica, s prijateljima je zapjevala pod prozorom zagrebačke Dječje onkologije na Rebru. Sve je snimljeno u videu kojim je željela predstaviti svoj drugi dom, ‘njen’ odjel.

– Ovim videom želim vam donekle predstavit sve ono o čemu vam pričam, a velika je razlika kada samo čitaš i onda kada vidiš. Ovo je moj odjel, drugi dom reklo bi se..ideja je bila da samo Valentinu otpjevamo njegovu pjesmu ispred prozora, međutim, djeca s odjela kakva jesu htjela su i da unutra zapjevamo, pa smo zapjevali!

– Čudno mi je biti ona koja ulazi i izlazi s odjela, navikla sam biti ona sa odjela; i u svakome od njih vidim neki dio sebe tokom liječenja.
Ja vam samo želim ukazati na to koliko ste jaki samim time što ste izašli na hodnik i pjevali bez obzira na sve, a odmah zatim i na svemu što svaki dan prolazite, a samo vi znate što je to.

Vjerujte mi, sve ovo jednom postaje jučer i čini vas boljim osobama, koliko god sad nezamislivo bilo, uskoro pjevamo negdje vani, slaveći pobjedu jednu po jednu.
Vi ste moja malena snažna obitelj, i znajte da uvijek možete računati na mene. ♥️
I slabi jači smo. Zapamtite to – poručila je Elma.

Objasnila je Elma i kako se igrom slučaja dogodilo da se upravo na ovaj datum, 9. prosinca, donira ponešto Zakladi dječje onkologije i hematologije.

– Dakle upravo ovom odjelu, da bi uspjeli izgraditi novi odjel, koji će dušama koje na njemu borave pružiti ono što nemaju, a itekako im treba.
Ja bih bila najsretnija da dobiju sve uvjete koje moja ekipa i ja nismo imali – kazala je Elma.

DJEČJA ONKOLOGIJA REBRO
Ksaver 210, 10000 Zagreb
HR7323400091110973865
SWIFT: PBZGHR2X
Link zaklade: https://www.zdor.hr

 

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime