HVIDRA: “Podržavamo Kolindu, vratila je hrvatskom narodu nacionalni ponos i ugled u svijetu”

"Pozivamo naše članove da na predstojećim predsjedničkim izborima daju svoj glas g-đi Kolindi Grabar-Kitarović u cilju nastavka daljnje uspješne suradnje na skrbi o pravima i dostojanstvu hrvatskih ratnih vojnih invalida i članova njihovih obitelji"


Udruga Hrvatskih ratnih vojnih invalida Domovinskog rata objavila je priopćenje u kojem navodi koga podržava na predstojećim predsjedničkim izborima. Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:


“Temeljem Odluka Predsjedništva i Glavnog odbora HVIDR-a RH od 19. prosinca 2019. slijedom kontinuiranih zahtjeva hrvatskih ratnih vojnih invalida Domovinskog rata, a povodom nadolazećih predsjedničkih izbora, ovim putem dajemo punu podršku gospođi Kolindi Grabar-Kitarović u njenom reizboru na časnu dužnost Predsjednice Republike Hrvatske.

Smatramo da je aktualna predsjednica u svom dosadašnjem mandatu ispunila svoja predizborna obećanja dana hrvatskim braniteljima, budući da je vratila hrvatskom narodu nacionalni ponos i ugled u svijetu, te je sustavno radila na zaštiti digniteta i prava hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji, kao i promicanju vrijednosti Domovinskog rata.

Slijedom navedenog, pozivamo naše članove da na predstojećim predsjedničkim izborima daju svoj glas g-đi Kolindi Grabar-Kitarović u cilju nastavka daljnje uspješne suradnje na skrbi o pravima i dostojanstvu hrvatskih ratnih vojnih invalida i članova njihovih obitelji.”

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
03 KOMENTARI

  1. Kulinda je godinama praznoglavo LAprdalo koje mlati praznu slamu, medjutim zadnjih par mjesci je svemanje “LA” a sve vise ono drugo, ali to su zasada samo zvcucni efakti, no uskoro, rlo skoro ce zrak oko nje biti kontaminiran te ce poceti izbjegavanje biti u njenoj blizini.

  2. Kulinda je godinama praznoglavo LAprdalo koje laprda, najnovija njena prdezkoju je glasno ispustila je da je Drazen Petrovic slavni Zadranin. Jakove ti si Sibencanin, daj sili necestoj trisku na obe strani.

  3. podrzite vi rade kolinje ..jer hrvatski narod je gladan i zeljan svega..a pogotovo prasetine..mozda i zbog vas uhljebi bez skole jer pravi branitelji su se vratili gradit i stvarat hrvatsku a ne ka vi na drzavne grudi ..unistili ste svoji dicu ,bar dopistite nasoj da normalno zive jer od vas se nemoze disat ..pretjerujete ..a sta je kolinda napravila za malog covika ..hrvata ..kad ni Jakovu jaje nezna pofrigat ..nesrice bez skole ..a ni u pusku metak niste znali stavit ..vi branili …

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime