Humanitarni borilački spektakl u Kaštelima: Majić pobjedio na “Rumble in the Jungle 4”

Tijekom večeri prikupljeno je i 10.000 kuna koje će biti uručene obitelji teško oboljele Ivane Boras

Ove se nedjeljne večeri povodom Dana državnosti na brcu u Kaštel Kambelovcu održao humanitarni borilački spektakl u organizaciji KBK Mornar iz Splita. “Rumble in the jungle 4” donio je 9 borbi u kojima su nastupili poznati borci ,prvaci Hrvatske i europski prvaci u kickboxingu među kojima je nastupio i član KBK Kula Sinj petnaestogodišnji Mario Majić.


Više stotina gledatelja koji su dupkom napunili glavni trg u Kaštel Kambelovcu s oduševljenjem je pratilo devet borbi koje su uz popratni program potrajale čitava tri sata. Uz same borbe, kako i priliči ovakvom spektaklu, bilo je tu i pjesme i plesa za koje su se pobrinuli legendarni Siniša Vuco i plesna skupina Klla Tequilla a među brojnim gledateljima svoje mjesto je našao i velikan borilačkog sporta i prvi osvajač K-1 turnira Branko Cikatić.

Član KBK Kula Sinj Mario Majić u vrlo atraktivnoj borbi pobijedio je borca iz splitskog mornara odlukom sudaca, a borba između dva mladića je doslovno podignula publiku na noge te su uz ovacije napustili ring. Majiću je ovo bila prva borba u ringu naspram nešto iskusnijeg protivnika a samim time je i pobjeda značajnija.

Tehnički je Majić bio bolji u sve tri runde, pad koncentracije se osjetio u drugoj rundi ali zato u trećoj rundi Majić daje sve od sebe i zasluženo pobjeđuje, a sada ga čeka odmor od dva tjedna te ponovno pripreme za nadolazeći drugi meč u kolovozu.

Tijekom večeri prikupljeno je i 10.000 kuna koje će biti uručene obitelji teško oboljele Ivane Boras što je i bio jedan od glavnih ciljeva ove humanitarne manifestacije.

 


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0