Hrvatskog nogometaša pretukli su suparnički igrači i navijači!?

Igrača Adelaide Croatije je u lice udario igrač Ghana i nokautirao ga je. A nakon toga navodno su navijači protivničke momčadi utrčali u teren i nastavili ga udarati u glavu dok je on ležao na travi

Nogometni klub Adelaide Croatia SC – Vukovi prijavio je policiji i tužit će krivce za “sramotan napad”, kako su to nazvali, na svog igrača tijekom utakmice protiv Ghan Kilburna.


– Prošli se vikend dogodio vrlo ozbiljan incident, u koji su bili uključeni neki suparnički igrači i navodno neki njihovi navijači. Policija je stigla na mjesto događaja. Posjedujemo tekstualne poruke, mailove i izjave s društvenih mreža o tome – objavio je klub i nastavio:

– Njega (igrača Adelaide Croatije, nap. a.) je u lice udario igrač Ghana i nokautirao ga je. A nakon toga navodno su navijači protivničke momčadi utrčali u teren i nastavili ga udarati u glavu dok je on ležao na travi, prenose 24 sata.

Nakon toga došlo je do sveopće tučnjave na terenu i stigla je policija i više kola Hitne pomoći. Žrtva napada, nogometaš Adelaide Croatije, izišao je iz bolnice i oporavlja se kod kuće.

– Prijavit ćemo počinitelje i nadamo se da će pravda pobijediti nakon ovog sramotnog napada – dodali su u klubu.

Policija je potvrdila da provodi istragu. Video možete pogledati OVJDE.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
1
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime