Hrvatski nogometni reprezentativci odradili su posljednji trening u Omišu prije utakmice kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2020. godine.

Podsjećamo, u Split u četvrtak stiže Mađarska, a s nova tri boda Vatreni bi došli jako blizu plasmana na Euro.

Milan Badelj ponovno nije trenirao s ostatkom momčadi, što znači da je definitivno otpao za prvi od dva ogleda kvalifikacija. Vidjet ćemo hoće li biti na raspolaganju izborniku Zlatku Daliću za put u Cardiff, gdje Hrvatsku u nedjelju očekuje ogled protiv Walesa, piše Gol.hr.

Na drugom treningu u Omišu ponovno je bilo jako veselo, barem u uvodnih 15-ak minuta koliko su mediji imali pristup. Vatreni su nakon toga uigravali prekide, no nažalost iza zatvorenih vrata, tako da ćemo morati pričekati još dva dana da vidimo što su pripremili za Mađare.

Uoči trening s novinarima je razgovarao dokapetan Ivan Rakitić, koji je razjasnio cijelu situaciju oko otkazivanja nastupa za prošli ciklus, a kako se i pretpostavljalo radilo se o problemima na klupskoj razini.

Otkrio je da u nijednom trenutku njegovo daljnje igranje za reprezentaciju nije bilo upitno, te da će igrati u vatrenom dresu dok god bude mogao pomoći.Spomenimo i da je HNS pustio dodatni kontingent ulaznica za utakmicu u Splitu, a iste se mogu kupiti putem interneta.