Hrvatski pomorac uputio apel kolegama: Ustanimo svi skupa i pomognimo onima koji su izgubili sve ono šta su godinama gradili

Zamolio je kolege za pomoć potresom pogođenim mjestima u Hrvatskoj


Hrvatski pomorac iz daleke Kanade poslao je apel svojim kolegama. Moli ih za pomoć potresom pogođenim područjima u Hrvatskoj.


Evo što im je napisao u poruci.

“FOR ALL CREW MSC SOLA!!!

Evo pišem ovo na hrvatski jer smo većina tu koji naš jezik razumimo. Kao državljanin svoje države pogođen sam ovim događanjima u vezi potresa u gradu Petrinji te me sve skupa ovo pogodilo kao čovika i kao pomorca koji je odvojen sa vanjskim svijetom sa obzirom na dostupnost internetu. Ovim putem voljan sam zamolit svu posadu u svoje ime i u ime svih ljudi koji su ostali bez svojih domova u ovo vrijeme koje je pogodilo cili svijet, a ne samo Hrvatsku i ostale dijelove EX-YU države da u ime kompanije MSC ustanemo svi skupa i pomognemo onima koji su izgubili sve ono šta su godinama gradili i za sve ono što su se godinama borili, a bez toga su ostali u samo 10 sekundi potresa. Nemojte uzimat u obzir isticanje nacionalnosti ili nečeg drugog, molim vas kao vaš kolega i prijatelj da pomognemo svi skupa ugroženima u potresu, jer možda naše extra nekome znače život pod toplim domom, a ne pod kontenjerom kojeg sad u ovo doba imaju.

VAŠ TERCO MAKINE”Moja reakcija na članak je...
Vau
2
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime