Foto: Screenshot

Hrvatska reprezentacija izgubila je izglede za prolazak u polufinale.

– Vidjeli ste i sami, mogli smo uzeti bod ili pobjedu, ali vidjeli ste kako je bilo. Mi smo svoju šansu prokockali. Prezentirali smo borbenu Hrvatsku na terenu, ali na kraju nije išlo – rekao je Igor Karačić, koji je potom upitan o spornoj situaciji s kraja utakmice i razgovoru sa sucem.

– Sudac je na kraju rekao da ni on nije bio siguran, kasnije je i delegat potvrdio da ništa nije bilo, da je to bila pogreška, ali da je cijelu utakmicu bilo korektno suđenje. No ne možemo se sada vaditi na to – kazao je Karačić za Novu TV.

Željko Musa nije htio komentirati suđenje, smatrajući kako je Hrvatska svoju priliku prokockala protiv Brazila.

– Ne želim uopće komentirati to sa Štrlekom, ne trebamo tražiti da se izvlačimo na taj šut. Mi smo protiv Brazila propustili svoju šansu, ovo nam je bila zadnja šansa i nismo je iskoristili. Ponosan sam na to kako smo se borili, ali žao mi je zašto tako nismo izgledali protiv Brazila – izjavio je Musa.

Foto: Screenshot

– Moramo se koncentrirati na našu iduću utakmicu, pokušati pobijediti Francusku i probati izboriti te Olimpijske igre. Dogovorili smo se da ćemo se potući i dati sve od sebe protiv Njemačke, ali na kraju je sve ispalo oko jednog šuta koji ne želim komentirati – zaključio je pivot hrvatske reprezentacije.

No sportski direktor hrvatske reprezentacije Igor Vori bio je poprilično ljutit na suce.

– Dečki su doživjeli tešku nepravdu. Ne samo oni, nego svi mi. Stvarno mi je teško, žao mi je njih. Moram reći s toliko problema i povreda, Domagoj je sav izrauban, Karačić isto, ali nitko nije pitao i požalio se da neće ostaviti srce na terenu. Međutim, volio bih znati što je to sudac svirao na kraju, volio bih da mi objasni i ja ću se prvi ispričati – kazao je Vori za Novu TV.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime