Hrvatski boksački savez donirao opremu klubovima iz Splitsko-dalmatinske županije

Vrijednost opreme za svih 77 klubova i 5 Županijskih saveza iznosi 200 000 kn


Hrvatski boksački savez na čelu s predsjednikom Bonom Bošnjakom posjetio je danas Split. Razlog posjeta bila je donacija za svaki klub iz Splitsko-dalmatinske županije u boksačkoj opremi, a to su rukavice, fokuseri i boksačka vreća za trening.


U Splitu egzistira 10 klubova, a donaciju su dobili i klubovi iz Sinja, Makarske, Klisa, Solina i Podstrane.

Vrijednost opreme za svih 77 klubova i 5 Županijskih saveza iznosi 200 000 kn i ovo je prva akcija u povijesti hrvatskog boksa da savez donira opremu za trening.

– Mogu reći da naš Savez jako dobro financijski stoji, da imamo i generalnog sponzora tvrtku Pevex. Mislim da ćemo nastaviti dobru suradnju s njima, a isto tako u pregovorima smo i s drugim jakim tvrtkama. Ne bojimo se za budućnost, suradnja sa klubovima je dobra i studiozna, postižemo dobre rezultate. Mi smo jedini hrvatski sport koji je odradio 95% svih zacrtanih akcija u ovoj godini. Vrijednost donacije nije važna nego činjenica da se misli na njih i da će im pomoć bilo koje vrste jako pomoći. Ja obilazim klubove svake godine i ovo je vrijeme kada nam treba potvrditi zajedništvo, rekao je predsjednik HBS-a Bono Bošnjak.

Moja reakcija na članak je...
Vau
3
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime