HRVATSKE DIVE Ksenija Prohaska i Nenni Delmestre obilježile veliki uspjeh i proslavile dugogodišnju karijeru

Večeras se premijerno održava drama "...a mobitel i dalje zvoni"U režiji Nenni Delmestre u petak se u HNK Split premijerno prikazala drama “…a mobitel i dalje zvoni”. Time su redateljica Delmestre i glumica Ksenija Prohaska proslavile dugogodišnju karijeru u svijetu glume.

– Ja sam jako zadovoljna. Predstava je neobičnog žanra i teksta, ali vrlo zanimljiva – govori nam Nenni te otkriva koja je poruka ove drame:

– Poruka je empatija. Ovakve junakinje su potrebne svijetu koji ima problema.

Publika ju je nagradila ovacijama koje je itekako zaslužila s obzirom da je proslavila 35 godina karijere.

– Puno mi znači, inače ne brojim godine, ali kad sam se osvrnula na ovih 35, baš sam se iznenadila. Lijepo se osvrnuti unatrag i vidjeti što si sve ostvario, ali sutra je novi dan i idemo raditi nešto novo – zaključuje.Ksenija Prohaska, proslavljena naša glumica dobila je veliki pljesak za dugogodišnju karijeru – čak je 45 godina na glumačkoj sceni.

– S pet godina sam rekla da ću biti glumica i od tad se ništa nije promijenilo. Godine su brzo proletjele – govori nam Ksenija te otkriva što je to pokreće.– Ono što mene nosi je “Strast bez milosti”. To je moja priča, strast prema kazalištu i filmu. Imam i popratne adute, divno dijete i obitelj koja stoji iza mene.

Za kraj je poručila mladim glumcima i budućim generacijama:

– Nemojte nikada čekati da vas netko pozove. Nemojte nikad čekati da netko ostvari vaše snove. Sami morate svoje snove oživotvoriti, fokusirati se na ono što sanjate. Tada nema greške za uspjeh.

 

 

Moja reakcija na članak je...
Vau
3
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
1
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime