•  
  •  

Nakon epske borbe u pet setova, Ivan Dodig i Mate Pavić nisu uspjeli nadigrati američku kombinaciju Mike Bryan/Ryan Harrison i odvesti Hrvatsku već danas u novo finale Davis Cupa.

Dodig i Pavić su prvi set imali u rukama. Hrvatska je imala vodstvo 5:3, ali Amerikanci osvajaju četiri gema zaredom i odnose pobjedu u prvom setu.

U drugom setu su Bryan i Harrison prvi napravili break, ali Dodig i Pavić su se vratili, odveli set u tie-break, gdje su prosuli vodstvo 5:2 i izgubili drugi set.

Hrvatska se ekspresno vratila u život osvajanjem trećeg seta. Dvostrukim breakom Dodig i Pavić su pobjegli na 5:0, a set su završili rezultatom 6:1.

Četvrti set se igralo gem za gem, a odluka je pala u tie-breaku, gdje su se bolje snašli naši tenisači i odveli meč u peti set.

Odlučujući set smo otvorili loše. Odmah na startu seta Amerikanci rade break, ali fenomenalnom igrom Dodig i Pavić uzvraćaju te poravnaju na 2:2. Do 6:6 se igralo bez izgubljenog servisa, u tie-breaku su Amerikanci poveli 1:3 i mirno priveli meč kraju.

Odluka o pobjedniku će pasti sutra. Prvi na teren izlaze Marin Čilić i Steve Johnson, a meč je na rasporedu u 11 sati.  •  
  •  

Komentiraj

Napišite komentar

* Obvezno potvrditi GDPR

*

Slažem se

Upišite svoje ime