Danas se obilježava Svjetski dan menopauze. Iako menopauzu često vežemo uz negativne tegobe kao što je pojava valunga i noćnog znojenja, nerijetko zaboravljamo na one lijepe strane koje ovaj dio života sa sobom donosi. Bezbrižnost i sloboda zbog toga što više nije potrebno svakog mjeseca računati menstrualni ciklus, životno iskustvo te nova hrabrost i snaga koju žene u vrijeme menopauze otkrivaju, samo su neke od ljepših strana menopauze o kojima se rijetko priča.

Da su Hrvatice uistinu upoznate da menopauza ne mora biti bauk, pokazao je ogroman odaziv publike na pretpremijeru i premijeru mjuzikla Menopauza. Naime, pretpremijera 21.10., i premijera 24.10. koje će se održati u kino dvorani zagrebačkog Studentskog centra rasprodane su! Te je u prodaju puštena dodatna predstava za 30. listopada.

Mjuzikl ‘Menopauza’ postigao je veliki uspjeh na brojnim pozornicama svijeta, stoga ne čudi kako je i hrvatska inačica ovog duhovitog i autentičnog mjuzikla postigla ovoliki podvig. U glavnim ulogama hrvatske inačice mjuzikla Menopauza moći ćete pogledati naše “zlatne cure” koje najbolje oslikavaju sve ljepote ovog izazovnog, ali fascinantnog dijela života.

Karizmatične, uvijek hrabre i pune života Sanja Doležal, Salome, Arijana Čulina i Karmela Vukov Colić u mjuziklu su utjelovile poduzetnicu, hipijevku, reality zvijezdu i domaćicu – četiri naizgled potpuno različite žene koje imaju nešto zajedničko – ulazak u menopauzu. Nina Kleflin, redateljica ovog zabavnog mjuzikla, režirala je Menopauzu i u Sloveniji, gdje se ovaj mjuzikl u jednoj sezoni igrao više od stotinu puta pred svaki put prepunim gledalištima širom Slovenije.

Veliki uspjeh u Hrvatskoj obećavaju i rasprodane pretpremijera i premijera kao i intenzitet kupovine ulaznica za preostale datume.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime