HRABROST ILI LUDOST? Otvoren još jedan centar za treniranje: Policija ih zaustavila

Policija je brzo upala


U Dugom Selu otvoren je Kondicijski centar Spartak. Njegov vlasnik Alen Preldžić to je najavio još jučer. Centar je otvorio danas u 18 sati.


– Udruga se bavi promocijom sporta, vježbanja, treninga i cijele te fitness industrije. Imamo i druge djelatnosti, potičemo djecu na sport, potičemo jačanje imuniteta – kazao je vlasnik za Index danas nakon otvaranja.

– Otvorili smo jer mjere nisu jednake za sve. Tu je šest osoba na 200 kvadrata, a u trgovačkim centrima je jedna osoba na drugoj. Tu svatko ima 15 kvadrata za sebe. Više mi možemo paziti na mjere nego drugi. Nosimo maske, dezinficijens na recepciji, ne može ući nitko tko nije registriran – rekao je Preldžić dodavši da nisu imali nijednog zaraženog.

– U potpunosti se možemo držati mjera, ne može nam nitko s ceste banuti – kaže.

– Danas dajemo podršku Andriji Klariću, ovo jutros što se dogodilo, to je neviđeno, da se nekome brani trening. Što će sad sudac odrediti? Kazna? Za što? Za treniranje. Pa što nam treba, dozvola za treniranje, hodanje, trčanje? – kazao.

Četrdesetak minuta nakon 18 sati u prostorije gdje se vježba došli su pripadnici civilne zaštite te policija.Policija je bila u prostorijama centra za treniranje, a novinarima je zabranjen pristup.

Novinarima se obratio čovjek koji je rekao da je susjed Alena Preldžića. Rekao je da Preldžić neće dati izjavu.– Ja sam tu bio vani s dečkima, tu sam susjed, došao sam vidjeti hoće li ga uhititi. Došao sam mu pružiti podršku, on je normalan čovjek, ne može raditi, kao dosta ljudi koji su pogođeni tom izmišljotinom. On neće davati izjave jer su ga vjerojatno isprestrašivali svojim metodama, eto, to je to – kazao je susjed.

– Dobro je da je počeo otpor, ali malo ima hrabrih. Lakše je doma ostati pa čekati. Što čekati više? Prvi, pa 28., pa masku, pa cjepivo. Tu je dosta stvari van pameti – kazao je.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime