HLADAN TUŠ VLADAJUĆOJ KOALICIJI Kerumov HGS bojkotira Gradsko vijeće, traže od gradonačelnika zabranu slogana “Split je kurac”

HGS traži kazneni progon Bojana Ivoševića


Danas bi trebao krenuti drugi dio prošlotjedne sjednice splitskog Gradskog vijeća. No uoči početka – hladan tuš. Kerumova Hrvatska građanska stranka neće joj nazočiti!


Prenosimo autentično obavijest koja je stigla nešto prije 9 sati:

“Poštovani,Stranka Zeljko Kerum Hgs, neće sudjelovati na sjednici gradskog vijeća , razlog , kleveta i blaćenje grada Splita i Građana. Grada Splita sa sloganom ‘Split je kurac ‘ tražimo hitno zabranu tog slogana i kažnjeno gonjenje njenog autora Bojana ivosevica , tražimo očitovanje gradonačelnika zašto je dao prostor na Vidilici 15 . 9 . Gdje se održalo to ruglo , tražimo zašto gradonačelnik kao odgovorna osoba nije stao u obranu Splita” – stoji u kratkom pisanom priopćenju stranke.

Škorić medijske napise nazvao tračevima: “Pojedinci izgleda znaju bolje od mene i moje obitelji s kim sam se družio i o čemu sam razgovarao”

Tako je HGS demantirao Petra Škorića koji je sinoć objavio da će se sjednica održati bez ikakvih problema i su odnosi unutar vladajuće koalicije idilični.Na samom početku današnje sjednice predsjednik splitskog Gradskog vijeća Igor Stanišić prepustio je svoje mjesto Petru Škoriću, nakon čega je određena pauza od 15 minuta. Upitno je hoće li se održati nastavak sjednice!

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime