Sezona sve popularnih komedija u splitskoj Lori nastavlja se u subotu 9. veljače 2019. gostovanjem još jednog regionalnog hita – kabare komedije PREKVALIFIKOVANA sarajevskog Magacin Kabarea. Riječ je o jednom od najvećih hitova današnje sarajevske scene, komediji koja je tjednima prije svake izvedbe u Sarajevu rasprodana.

PREKVALIFIKOVANA je kabare koji prati avanture bivše šalterske službenice Rabije Šuvalić koja pet godina nakon otkaza pokušava da pronađe novi posao, ali se ispostavlja da je za svaki prekvalifikovana. Ona je Rabija Šuvalić.

Godine rada na šalteru u pošti su okončane. Ona koja je najbolje pečatala i ona koja je najbolje lizala markice, ostala je bez posla zbog Damira iz serije Lud, zbunjen, normalan. Međutim, njena karijera otkazom nije zaustavljena nego je tek počela. Dan kada je dobila otkaz i izašla iz pošte, bio je dan koji je Rabija označila kao svoj novi početak. Slobodna kao nikada do tada, počinje otkrivati talente koji su čučali u njoj sve vrijeme rada na šalteru. U potrazi za novim poslom Rabija se nije libila aktivizma, umjetnosti, kulture i terorizma. U proteklih pet godina probala je aplicirati na svaki posao. I za svaki je bila PREKVALIFIKOVANA.

Jedna i jedina, Rabija Šuvalić, dama gospođica i rođena Sarajka u subotu 9. veljače u 19 sati dolazi na razgovor za posao u splitsku dvoranu Lora. Ne propustite njen dolazak jer možda ste baš Vi njen novi poslodavac, klijent ili mušterija.

Autorski tim: Sanela Krsmanović, Emir Kapetanović, Dženan Medanović
Kostim: Hana Sirćo / Muzika: Haris Saračević

Ulaznice su u prodaji na blagajni dvorane Lora od 16 do 20 sati i u sustavu Eventim.  Cijena ulaznice je 70 kuna.  Rezervacije na broj 095 527 1852.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime