HDZ nakon sinoćnjeg sučeljavanja napao Škoru: “Nimalo džentlmenski napad na našu kandidatkinju”

"Završio je traženjem alibija za očekivani poraz, valjda imitirajući Milanovića"

Nakon sinoćnjeg sučeljavanja predsjedničkih kandidata na HTV-u, oglasila se Hrvatska demokratska zajednica. Komentirali su nastupe Miroslava Škore i Zorana Milanovića.


Njihovu objavu prenosimo u cijelosti:

“Smirenim iznošenjem činjenica o svojim postignućima u 1. predsjedničkom mandatu, snagom argumenata i pozitivnom energijom Kolinda Grabar-Kitarović na HTV-ovu je sučeljavanju uvjerljivo dominirala nad dvojicom, nazovimo ih tako, ozbiljnijih protukandidata – uobičajeno umišljenim Milanovićem & zgrčenim, floskularnim Škorom.

Potonji nije ni časa časio, nego je odmah krenuo s onim jedinim što je činio u ovoj kampanji – nimalo džentlmenskim napadima na našu kandidatkinju. A završio je traženjem alibija za očekivani poraz, valjda imitirajući Milanovića. Očito i njega i njegov tim “pere” nervoza.

A Milanovića ionako nije potrebno dodatno komentirati. Hrvatska predsjednica napravila je još jedan važni korak prema obrani mandata i novih 5 godina na Pantovčaku.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
04 KOMENTARI

 1. Dalmacijo moja, okanite se vi plavuše koja priča u prazno ima 5 godina! Mjesto da je sa narodom u Hrvatskoj, ona svaki dan u drugoj zemlji i svaki dan rasipa novce ( i to ne svoje). Sa druge strane, gospodin Škoro je u prirodi takav, staložen, inertan, ne da se izbaciti iz takta, ne da se svaditi, ne da se vrijeđati! Dobro razmislite još jednom! Kome dajete glas: plavuši koja glumi domoljuba radi političkih bodova i glasova na izborima, a izbija svaki dan državni novac na svoje vožnje po Zemaljskoj kugli bespotrebno ili našem domoljubu, pjevaču, čovjeku iz naroda Miroslavu Škori koji želi iz korijena promijeniti Hrvatsku, krenuvši od Ustava RH i vama kao hrvatskom narodu omogućiti da vladate državom jer ste VI DRŽAVA, a ne HDZ! Jadno li je i bijedno ako to ne vidite, a sami ćete to i potvrditi ako glasate za KGK u nedjelju!
  BOG, HRVATI i MIROSLAV ŠKORO za našu jedinu Hrvatsku!

 2. KOLINDA NAŠA PREDSJEDNICA!!!!!
  Tko bi moga drugi biti, nitko ni Škoro ni Milanče.
  Zašto: Škoro nemože, zato što cmizdi ili ti ga roni suze krokodilske, kreten koji proliva suze jer mu netko spominje dragu suprugu. Kako misli biti državni koji plače na riječ bilo koga o njegovo dragoj čiji krijni srpski.
  Manović, zato što je bio premijer pa nas je odveo u najdublju dubiozu, pljuje po braniteljima, a u Briselu je skrivao guzicu da ne ide braniti Hrvatsku.
  Gle čuda čovik koji kaže da je Hrvatska “SLUČAJNA DRŽAVA” htio bi biti po njemu predsjednik slučajne države. Problem sa Mićo ima, stečajevlima, odlazak kod ljubavnice državnim helikopterom, htio prodati HC francuzima jedno VELIKO NIŠTA…

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime