HDZ na Facebooku o mostovcima: “Jadničci, siročići, dangube…”

"U ime ministra Tomislava Ćorića Mostovim dangubama prenosimo zahvale jer promoviraju njegov Twitter profil!" napisali su


Andrej Plenković

Izgleda da vladajućoj stranci nije dobro sjela današnja šala kojom su Petrov i društvo provocirali HDZ-ovog ministra Tomislava Ćorića. Naime, nakon što su u sabornicu stigli naoružani zaštitnim maskama s inicijalima “tć”, početak sjednice je bio rezerviran za ismijavanje ministrovog “brendiranja”.


Nikola Grmoja je tako procijenio da vlada “posvajanjem” Mostovog prijedloga o reformi Hrvatske gospodarske komore samo nastoji sa sebe skinuti brend neradnika te poručio da bi u politici sadržaj trebao biti važniji od forme. “Pozivam Ćorića i vladu da prestanu raditi na dojmu i brendingu i počnu se baviti konkretnim problemima koji muče građane, poduzetnike i obrtnike”, izjavio je Grmoja, javlja Index.

U HDZ-u su takvu retoriku doživjeli kao rušenje imidža te su, na službenom Facebook profilu, odlučili poraditi na PR-u. Bilo je tu i vrijeđanja, a pokušali su poentirati sarkastičnom zahvalom prozvanog ministra.

Objavu prenosimo u cijelosti:

“Jadničci. Ili siročići, ako Vam je draže. Ono kad nemaš suvislih ideja, a patološki želiš svakog dana privući bar malo pažnje medija. Most je i u Metkoviću, gradu u kojem je nastao, zahvaljujući ovakvim plitkim forama postao toliko irelevantan da ni najvećim dokoličarima ne pada na pamet ispisivati (bp) ili (ng), a kamoli izrađivati maske. U ime ministra Tomislava Ćorića Mostovim dangubama prenosimo zahvale jer promoviraju njegov Twitter profil!” napisali su.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
1
Plač
2
Grrr
5
Molim?
11 KOMENTAR

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime