Nakon što se u srpnju politički razišao s Brunom Esih i napustio Neovisne za Hrvatsku, Zlatko Hasanbegović osniva novu stranku, koja će se zvati Blok za Hrvatsku. Osnivačka skupština nove, desne političke stranke održat će se u subotu u Zagrebu.

Uz Hasanbegovića, među osnivačima Bloka za Hrvatsku bit će i još nekoliko osoba koje su prije srpanjskog raskola bile u vodstvu Neovisnih za Hrvatsku, primjerice Tomislav Jonjić i Ana Lederer.

Nakon osipanja Neovisnih za Hrvatsku Hasanbegović, Jonjić i Lederer u zagrebačkoj Gradskoj skupštini nastavili su djelovati u Klubu nezavisnih zastupnika, koji će se očito uskoro preimenovati u klub Blok za Hrvatsku.

– Od zastupnika iz Gradske skupštine u novoj stranci bit će Jonjić i Lederer, a Krešimir Kartelo ostat će uz Brunu Esih – rekao je Hasanbegović za Jutarnji.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

4 KOMENTARI

 1. TKO JE POHAŠENI,HASAN-BEGLER –BEG-EFENDIJA.????
  POHAŠENI,HASAN-BEGLER-BEG –EFENDIJA JE POTOMAK HIMLEROVOG DŽELATA IZ HANDŽAR DIVIZIJE, PONOSNO SE JAVLJA OVOM HRVATSKOM NARODU KAKO SE U TUĐMANOVOJ ZLOČINAČKOJ FALANGI DOBORO OSJEĆA I PONOSNO NAS OBAVJEŠTAVA DA NIJEDNOG GLASČA U TOJ FALANGI NEMA KOJI BI BIO PROTIV OVOG BALIJE ,POTOMKA HIMLEROVOG DŽELATA IZ HANDŽAR DIVIZIJE .DAKLE ,NI SAM NE ZNA ILI NEĆE ZNATI ,ILI MU JE TO PONOS, ŠTO SE BAŠ NAŠAO U IDEOLOŠKOJ SREDINI,U ČOPORU ISTIH TAKVIH POTOMAKA STEPINČEVSKIH DŽELATA ,POSREDNO I HIMLEVOVIH HOLOKAUSTSKIH ČISTAČA IZ III –ĆEG REICHA .DAKLE ,TU STE ZAJEDNIČKI ,DANAS U TUĐMANOVOJ FALAGI KOJOJ STE U NEDAVNOM VJERSKOM RATU ,U KOJEM, SE NA OVIM JUGOSLAV ENSKIM PROSTORIMA RATOVLO, SVI PROTIV SVIJU ,BILI NEPRIJETELJ ,ONAJ RELIGIOZNI I NACIONALNI,BILI STE BALIJA ,PRIPADNIK ILI SLJEDBENIK IZETBEGOVIĆEVE FALANGE KOJE SU MEĐUSOBNO RATOVALE U BOSNI NA NAČIN KOJI SU VAŠI ZAJEDNIČKI PRECI ,HIMLEROVI QUISLINZI, SRBI ,STEPINČEVSKE DINARSKE BALIJE, POKRŠTENI ALTAJSKI HRVATI,I TVOIJI MUHAMEDANCI,KAKO VAS JE HIMLER DEFINIRAO ,RATOVALI U II SV JETSKOM RATU.

  POSEBNO SE TREBA OSVRNUTI NA PROŠLOST VAŠIH PREDAKA I VAS NJIHOVIH POTOMAKA, SLJEDNIKA ,KOJA NAS UPOZORAVA NA JEDAN PARODOKS.
  VAŠI PRECI , SVI ODREDA,SRBI ,MUSLIMANI I STEPINČEVSKI ,NE HRVATI ,NEGO POTOMCI ALTAJSKI MONGOLSKIH RATNIČKIH HORDI , UBOJICA I PLJAČKAŠA, DOSELJENIH NA DINARSKE OSOJE I PRISOJE ,KOJI BIJAHU POKRŠTENI KATOLIČKI BALIJE, U II SVJETSKOM RATU SU SMJERNO,PONIZNO ,POSLUŠNO SLUŽILI NAJZLOČINAČKOJ IDEJI LJUDSKOG BIĆA ,NACI-FAŠIZMU,KOJI JE BIO I OSTAO, U SUŠTINI, ZLOČINAČKI ,KRVOLOČNI , KRIŽARSKI KATOLICIZAM.
  I DANAS SE PONOVNO JAVLJAJU NJIHOVI POTOMCI KOJI SE ,OPET UDRUŽIŠE SA KRŠĆNSKOM ZLOČINAČKOM IDEJOM,ZAPADNE EVROPE , KOJA VLADA EVROPSKIM PROIZVODNIM ODNOSIMA,A RADNIČKA KLASA POSTALA ROBOVSKA APSTRAKTNA MEHANIČAK POKRETALA,ALI U ZNATNO MANJEM BROJU ,JER TEHNIKA I TEHNOLOGIJA, KOJOM VLADAJU ZAPADNI KRŠAĆNSKI KAPITALISTI TO NALAŽE. PA TA KRŠĆANSKA KASTA KOJA PONOVNO DIVLJA PO NAŠOJ GEJEI ,S’KRIŽEM I MAČEM ,IZA KOJIH TUTNJI MODERNA VOJNA TEHNIKA I TEHNOLOGIJA , BRIŠE S’LICA ZEMLEJ POJEDINE NARODNE ZAJEDNICE ILI CIJELE NACIJE , UNIŠTAVAJUĆI NJIHOVA STANIŠTA I SVA CIVILIZACIJSKA DOSTIGNUĆA NA PODRUČJU KULTURE ,TEHNIKE I TEHNOLOGIJE ,DA BI IH PODREDILA ROBOVSKOM SUSTAVU ODNOSA ILI ISELJAVALA I PRESELJAVALA PO NAŠOJ GEJI NA PROSTORE NA KOJIM A NEĆE BITI REMETILAČKI FAKTOR.

  PA GLE OVOG TURSKOG BALIJE ,ILI BOLJE REĆI ,KATOLIČKO-STEPINČEVSKOG BALIJE,KOJI SE KOČOPERI SVOJIM UGLEDOM U STRANCI KOJA NOSI BILJEG ZLOČINAČKE FALANGE ,ČIJI SU ČLANOVI TAKOĐER POTOMCI STEPINČEVSKIH HODRI,HIMLEROVSKE HOLOKAUSTSKE ČISTOČE ,PA NAS ,ONAKO ,OSIONO, OSORNO, INFORMIRA KAKO JE ON NA VISOKOJ POZICIJI CIJENJENI POTOMAK KRVOLČNE HIMLEROVE HANDŽAR DIVIZIJE, NE SPOMENUVŠI NAM DA SE NAŠAO KOD SVOJIH ISTIOMIŠKLJENIKA, KOD ONIH ISTIH POTOMAKA HIMLEROVIH HOLOKAUSTSKIH HORDI.

 2. Pozdrav svima vama pozdrav. Zovem se Marie Alice, želim iskoristiti ovu sjajnu zlatnu priliku da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam nedavno primio zajam od 60000 eura. Prije sam nešto tražio zajam i oni su me kasnije prevarili. Pokušao sam ponovno i upoznao sam ženu poput mene koja mi je bila spremna i voljna pomoći da dobijem kredit uz kamatnu stopu od 2%. Rečeno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlučio kontaktirati s njom i dala mi je priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam svoj dobar kredit dobio dobro zdravlje i s manje stresa. Ako ste zainteresirani za zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com) (WhatsApp: +16014560144)

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime