Nogometaši Hajduka su danas na poziv grupe studenata Ekonomskog fakulteta u Splitu posjetili dječji odjel splitske bolnice. Studenti su organizirali hvalevrijednu humanitarnu akciju pod nazivom ‘Djeca za djecu’ koja za cilj ima prikupiti novac za uređenje i unaprjeđenje Klinike za dječje bolesti u sklopu KBC-a Split.

Toplu dobrodošlicu pripremila su djeca našim igračima Anti Ercegu, Tomi Bašiću i Josipu Juranoviću koji su ih razveselili prigodnim poklonima za sv. Nikolu. Bilo je smijeha, veselja i jako mnogo podijeljenih autograma i fotografija.

– Drago mi je da smo uspjeli razveseliti djecu, njihovi osmjesi sve govore. Sjećam se koliko sam se ja kao mali radovao poklonima za Svetog Nikolu – rekao je Ante Erceg za hajduk.hr.

– Stvarno je prekrasan osjećaj, ima dosta emocija, vidi se radost u njihovim očima i na licima, pogotovo kad vide poklone. Blagdani sve ispunjavaju radošću, i djecu i nas – kazao je Toma Bašić nakon nove humane hajdukovaca koji su jučer posjetili Dječji dom Maestral.

Sama humanitarna akcija traje od 01. prosinca 2017. do 31. prosinca 2017. te će uključivati još brojne humanitarne manifestacije kroz prosinac.