Hajdukovci na druženju s navijačima u Čapljini

Tijekom druženja organizirano je i učlanjivanje u Hajduk koji u ovom trenutku broji preko 18.000 članova

Tijekom boravka u Hercegovini, Bijeli su okruženi pažnjom velikog broja svojih navijača. Jutros su hajdukovci sudjelovali na organiziranom druženju u Čapljini koje je zbog kišnog vremena prebačeno s Trga hrvatske slobode u sportsku dvoranu.


No, ni to nije spriječilo okupljene kako bi došli pozdravili nogometaše Hajduka koji su su potpisivali autograme, dresove, kalendare i ostale proizvode najdražeg im Kluba. Igrači Željka Kopića spremno su se odazvali svakome tko se poželio fotografirati. Tijekom druženja organizirano je i učlanjivanje u Hajduk koji u ovom trenutku broji preko 18.000 članova.

Bijeli su se na trgu zadržali četrdesetak minuta, nakon čega su krenuli prema stadionu Perica Pero Pavlović gdje su odigrali utakmicu za 3. mjesto na Memorijalnom turniru Andrija Anković sa Zrinjskim iz Mostara, protiv kojeg su slavili rezultatom 2:1 uz dva gola Ohandze.

Napomenimo da je stručni stožer Bijelih sinoć sudjelovao i na plavo-bijeloj noći GOŠK-a iz Gabele te im uručio prigodne poklone u ime Kluba.

Fotogaleriju druženja možete pogledati OVDJE.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0