Hajdukova ekspedicija sletjela u Liverpool

Trener Joan Carrillo na put u Englesku je poveo 24 igrača koji će sutra u poslijepodnevnim satima odraditi i službeni trening

Čarter letom Croatije Airlines poletjeli su Bijeli točno u 20 sati i 15 minuta iz splitske zračne luke izravno prema Liverpoolu gdje ih u četvrtak s početkom u 21:05 sati protiv Evertona očekuje prvi dvoboj Play-offa Europske lige, piše Hajduk.hr.


Nakon nešto manje od tri sata ugodnog leta sletjela je Hajdukova ekspedicija na aerodrom John Lennon koji je naziv dobio po legendarnom članu Beatlesa, jednog od najpopularnijih bendova svih vremena. Bijele je dočekalo vedro vrijeme s temperaturom od 15 stupnjeva Celzijevih.

Hajdukovci su smješteni u hotelu Hilton, a trener Joan Carrillo na put u Englesku je poveo 24 igrača koji će sutra u poslijepodnevnim satima odraditi i službeni trening uoči prvog ogleda doigravanja za skupine Europske lige.

Na Poljudu je do jučer prodano ukupno 850 ulaznica za susret protiv momčadi Ronalda Koemana.. Navijači Bijelih će također ulaznice moći kupiti u sklopu stadiona Goodison Park dva sata prije početka dvoboja, piše Hajduk.hr.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0