Hajduk od 15:30 u Skoplju na terenu trening-centra nogometnog saveza Sjeverne Makedonije protiv Renove igra susret 2. pretkola Europa lige. Prođu li Makedonce, Splićani će u 3. pretkolu igrati s pobjednikom susreta Neftči – Galatasaray.

Za Hajduk bi u Skoplju mogao igrati i Jani Atanasov, 20-godišnji mladi reprezentativac Sjeverne Makedonije koji je u Hajduk došao prije tjedan dana kao slobodan igrač iz Bursaspora.

Atanasov dobro poznaje nogometne prilike u svojoj zemlji, a kao junior je igrao za Akademiju Pandev.

“Izgubili smo od Dinama, ali to je tako. Atmosfera je dobra, jako smo motivirani, kemija u momčadi je odlična i nadam se da će biti dobro”, kaže Atanasov, koji je nahvalio Hajduk:

“Rekao sam mojim suigračima da je ovo kao da dolazi Real Madrid u Skoplje. Hajduk je veliki klub s velikom poviješću i ja vjerujem u prolazak. Koga god od nas da pitate će reći da ćemo proći. Ponosan sam što sam igrač Hajduka jer u Makedoniji Hajduk ima puno navijača, osobito pripadnika stare generacije. Prije nego što sam došao u Hajduk, valjda mi je sto ljudi reklo da je to veliki klub za mene.”

Kratko je prokomentirao Renovu.

“Ne smije ih se podcijeniti jer mogu iznenaditi. Mi smo ih dobro analizirali i dobro smo se pripremili”, zaključio je Hajdukov Makedonac.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime