Nakon pobjede u derbiju protiv Hajduka (2:1), igrači Dinama odbili su gostovati u Hajdukovoj emisiji. Voditeljica Mirta Šurjak razočarano je rekla da ju je taj potez iznenadio, jer inače igrači svih drugih gostujućih ekipa redovno dolaze u njen studio, piše Index.

”Pozvani su i igrači Dinama, ali eto, nisu bili raspoloženi za gostovanje u studiju. Malo to i čudi s obzirom na rezultat”, rekla je Mirta svom tadašnjem sugovorniku Jošku Španjiću:

”Čudi i malo nekorektno”, rekao je Španjić, a Mirta je rekla kako su uvijek u studiju igrači obaju momčadi jer je to profesionalno, no igrači nisu došli, a svi se odazovu neovisno o rezultatu.

”Vrlo nekorektno, nisam se nadao tome”, rekao je Španjić.

Iz Dinama su nam poslali objašnjenje.

”Dinamo ima obavezu prema nositelju TV prava i to smo uredno ispunili, za razliku od nekih klubova koji često to eskiviraju. Ovdje je riječ o internoj emisiji HNK Hajduk. Uostalom, u Europi je pravilo da se takve stvari poput gostovanja igrača i trenera dogovaraju prije utakmice, a ne da ih se navlači za rukav ispred svlačionice kao da smo na placu. Kolege iz Hajduka će to valjda naučiti s vremenom”, rekao je za Index Alen Lesički, glasnogovornik Modrih.

Ekspresno je stigao i odgovor iz Hajduka.

”Moramo demantirati navode glasnogovornika Dinama koji je izjavio da se igrače potezalo za rukav nakon utakmice. Glasnogovornika Dinama se pitalo želi li da njegovi igrači sudjeluju u Hajdukovoj emisiji na što je on odgovorio: ‘ne bi ni vi došli u našu emisiju’. Dosadašnja praksa sa svakim gostujućim klubom je bila da se njihovim igračima i trenerima dala prilika za kratak osvrt na utakmicu uz dozvolu press službe ili glasnogovornika gostujućeg kluba, tom praksom smo se vodili i ovaj put. A priče s placa ostavljamo onima koji se vole spuštati na taj nivo”stoji i priopćenju koje je poslao Odjel za odnose s javnošću Hajduka.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime