Obilježavanje Hajdukovog 108. rođendana tradicionalno je započelo jutros u 9 sati misom u crkvi Svetog Ante na Poljudu za sve preminule nogometaše, djelatnike, članove i navijače Kluba.

Nazočni su bili članovi Uprave i Nadzornog odbora, stručni stožer prve i druge momčadi, treneri i polaznici Akademije te ostali djelatnici Kluba.

Nakon toga izaslanstvo Hajduka na čelu s predsjednikom Uprave Jasminom Huljajem položilo je vijence na spomen ploču na sjevernoj tribini poljudskog stadiona, za sve navijače i članove Hajduka poginule u Domovinskom ratu.

Komemorativni dio obilježavanja rođendana HNK Hajduk završen je polaganjem vijenaca na Hajdukovu grobnicu u znak sjećanja na sve nogometaše, trenere i dužnosnike koji počivaju na splitskom groblju Lovrinac.1 KOMENTAR

  1. Pozdrav, ja sam gdica SOFIJA ROSA. Iz Zagreba u Hrvatskoj želim dati pouzdano svjedocanstvo o tome kako sam dobio kredit od gospode Vladimire Financial Investor. Dobio sam zajam od 50000 €. NAPOMENA: Ona je pouzdana i autenticna Ako je netko zainteresiran za dobivanje kredita, molimo kontaktirajte njezin VIA EMAIL: vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime