– Na kraju godine posebno se zahvaljujemo našim vjernim navijačima koji su ponovno u rekordnom broju pratili najdraži Klub i još jednom pokazali da su nedostižni za sve ostale u Hrvatskoj.

Ponosni smo na podatak da je ove godine na Poljudu Hajdukove utakmice pratilo više od 217.000 gledatelja, Ovaj broj bi bio sigurno veći da Bijeli nisu dva susreta na svom stadionu morali igrati bez publike, a jednu kao domaćini u Dugopolju (protiv Levskog). – poručili su iz HNK Hajduka prilikom objave rekordnih brojki s tribina.

Ako ne računamo utakmice bez gledatelja, prosječno je ove godine na Poljudu dvoboje gledalo preko 12 tisuća ljudi. Valja napomenuti da u 2017. godini hajdukovci niti jednu Kup utakmicu nisu igrali na svom stadionu.

U dva susreta Europske lige bilo je ukupno 61.849 gledatelja ili 30.925 po utakmici. Najveći broj gledatelja – 31.645 bio je na susretu Play-offa Europske lige u kojem su Bijeli igrali protiv Evertona.

U HT Prvoj ligi najveći interes vladao je za Jadranske derbije protiv Rijeke u kojima je u dvije utakmice bilo ukupno 33.570 gledatelja, dok je najveća pojedinačna posjeta u ligi bila u najvećem hrvatskom derbiju protiv Dinama, piše službena Hajdukova stranica.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0