Hajduk danas gostuje kod novog prvoligaša Rudeša

Susret šestog kola HT 1.HNL se igra u 19 sati

Hajdukovci danas u 19 sati igraju u Kranjčevićevoj protiv novog prvoligaša Rudeša. Bijeli idu na gostovanje u Zagreb nakon poraza u Europskoj ligi od engelskog Evertona.


Carrillo se za ovaj dvoboj odlučio na ovih 18 igrača:

1 Dante Stipica, 2 Gustavo Carbonieri, 4 Petar Bosančić, 5 Hamza Barry, 8 Nikola Vlašić, 14 Josip Radošević, 17 Josip Juranović, 18 Zvonimir Kožulj, 21 Ivan Pešić, 22 Said Said, 23 Zoran Nižić, 25 Karlo Letica, 26 Toma Bašić, 29 Edin Šehić, 31 André Fomitschow, 32 Fran Tudor, 47 Robert Jandrek i 50 Ante Erceg.

Bijeli će protiv Rudeša u Kranjčevićevoj biti bez Borje Lopeza koji još nije u potpunosti spreman te Francka Ohandza kojemu je zbog lakše ozlijede liječnička služba sugerirala da preskoči ovaj dvoboj. Naravno, nema ni Marka Futacsa. U punom su ritmu ponovno Ante Erceg i Fran Tudor koji su protiv Evertona bili spremni za maksimalno pola sata, a u nedjelju će moći maksimalnim intenzitetom.

Djelitelj pravde u susretu protiv Zagrepčana bit će osječki sudac Damir Batinić. Njegovi pomoćnici na susretu bit će Goran Pataki iz Đakova i Bojan Zobenica iz Vinkovaca. Četvrti sudac je Dario Bel iz Osijeka, a delegat utakmice je Zoran Pandža iz Vinkovaca.

 


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0