HAJDUČKA SRCA ZA VUKOVAR Društva prijatelja Hajduka Makarske rivijere prikupila vrijedne donacije za vukovarsku socijalnu samoposlugu

U trodnevnoj akciji prikupili su više desetaka kutija hrane i higijenskih potrepština za socijalno ugrožene vukovarske obitelji

Društvo prijatelja HNK Hajduk u Makarskoj ovaj tjedan je organiziralo akciju prikupljanje hrane i higijenskih potrepština za socijalnu samoposlugu Duga u Vukovaru. Kako navode, u vukovarskoj socijalnoj samoposluzi svaki mjesec se opskrbljuje preko 600 socijalno ugroženih obitelji.


– Pokažimo hajdučko srce u ovo vrijeme korizme i uljepšajmo Uskrs socijalno ugroženim Vukovarcima. Dokažimo da Vukovar nije u našim mislima samo 18.11., dokažimo da su naše misli s njima svakodnevno i zauvijek! – poručili su iz DPH Makarska.

U trodnevnoj akciji, kojoj se pridružio i Grad Makarska, uspjeli su prikupiti više desetaka kutija hrane i higijenskih potrepština, koje će zasigurno uljepšati Uskrs socijalno ugroženim obiteljima.

Akciji su se pridružila i druga društva prijatelji Hajduka s makarske rivijere, poput DPH Brela, DPH Baška Voda, DPH Tučepi i DPH Podgora.

Što reći nego svaka čast i nadamo se da će se sve više građana povesti za njihovim primjerom.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0