Hajdučka pjesma usred Tokija: Plazibata u Japanu dočekao navijač Hajduka

Plazibat u petak brani K-1 titulu

Naš K-1 borac i osvajač Grad prixa Antonio Plazibat otputovao je u Japan obraniti titulu u rasprodanoj Saitima areni. S njim su u Tokio otputovali i treneri Milivoj Bajić i Veljko Vetma, a borba je zakazana za 21. ožujka, u petak.


Plazibat je u Tokio otputovao prošlog petka, a po dolasku ga je dočekao veliki navijač Hajduka iz Japana Akisha Wada. Wada je poveo trenere i Plazibata u obilazak Tokija, a nije propustio ni zapjevati hajdučke pjesme usred Tokija.

Ovaj mladi Japanac s Plazibatom je proslavio osvajanje titule, a od tada je njegov veliki obožavatelj. Wada dolazi na utakmice Hajduka kada je god u prilici, a Bijele i Hrvatsku je zavolio nakon Svjetskog prvenstva u Japanu 2002. godine.


Podsjetimo, Plazibat brani titulu protiv Nizozemca Roela Mannaarta. Plazibat je spreman kao nikada do sada i očekuje se izvrsna borba te obrana pojasa. Zadnja dva mjeseca je trenirao po dva puta dnevno svakog dana osim nedjelje. Naglašava da jedva čeka ulazak u ring u želji da se ponovno pokaže da je među pet najboljih svjetskih boraca u toj kategoriji i pobjedi borca iz slavnog amsterdamskog kluba Mejiro Gym.

 Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0