Teško bi bilo kazati kako su se na društvenim mrežama kulinarski sadržaji najviše pregledavali za vrijeme karantene koja je nadamo se, iza nas, no da su bili hit društvenih mreža, neosporna je činjenica.

Mnogi poznati kuhari svakodnevno su pripremali slasne delicije, ali u tome nisu bili aktivni samo profesionalci, već i mnogi amateri. Među njima je i splitska glazbenica Mirella Meić koja je nekada vodila popularnu emisiju na lokalnoj televiziji – Gušti iz teće. Ona je za vrijeme karantene obnovila svoju kulinarsku priču o kojoj nam je rekla:

– Ja sam pravi amater, a u svijet gastronomije uveo me legendarni Miro Bogdanović. On je kuharsku struku doveo na današnju razinu, zahvaljujući njemu zanimanje kuhara postalo poželjno. Miro je dao kuharstvu dašak glamura, a nas koji smo s njim surađivali, svačemu je naučio.

Naravno, gastronomija je odavno moja strast, a u karanteni ionako nisam mogla mirovati. Snimala sam svakakve recepte, a ljudi su lipo reagirali. Najviše su mi pitanja postavljali oko ove pizze koja se sprema u grill tavi i koja doista podsjeća na onu iz krušne peći. Uostalom, neka vaši čitatelji i sami isprobaju – kazala nam je.

Kako se sprema pizza na grill tavi, pogledajte u videu:Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime