Grupacija Lukšić donirala 15 respiratora

Grupacija Lukšić donirala je hrvatskom Ministarstvu zdravstva 15 najsuvremenijih respiratora i 15 monitora za praćenje vitalnih funkcija u jedinicama intenzivnog liječenja, kao doprinos borbi protiv pandemije koronavirusa.


Vrijednost donacije iznosi 3,7 milijuna kuna, a Ministarstvo zdravstva raspodijelit će dobivene uređaje unutar bolničke mreže bolnicama kojima su oni najpotrebniji, navodi se u priopćenju.


Davor Lukšić, direktor Grupacije Lukšić Hrvatska uvjeren je kako će oprema stići tamo gdje je najpotrebnija te je izrazio zahvalnosti medicinskom osoblju i svim ostalim zaposlenicima na prvoj crti obrane od pandemije u Hrvatskoj.

Također, društva unutar Grupacije Lukšić – Jadranski Luksuzni Hoteli, Plava Laguna i Excelsa Nekretnine donirala su 750 000 kuna fondu za pomoć pogođenima u potresu s ciljem pružanja pomoći ljudima i mjestima koja su pretrpjela velike osobne i materijalne gubitke,

Ministar zdravstva Vili Beroš rekao je kako je donacijom 15 respiratora i monitora omogućeno otvaranje novog covid-19 odjela u u KB Dubrava.

 

Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
0
Hagić
1
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime