Saborski zastupnik i kandidat za predsjednika SDP-a Peđa Grbin u subotu je novinarima u Puli rekao kako nema posebnog komentara na izjavu predsjednika Milanovića o njemu te zatim ustvrdio da se “predsjednik ovih dana očito odlučio braniti ili hraniti konfliktom”, piše Index.

“Nemam posebnog komentara. Predsjednik Republike se ovih dana očito odlučio braniti ili, ako hoćete – hraniti konfliktom. Osobno ja u tome nemam ni najmanju namjeru sudjelovati, konflikt neću podgrijavati. Neka govori što želi, nemam namjeru sudjelovati u tome”, kratko je poručio Peđa Grbin koji je u subotu glasao u Puli u drugom krugu unutarstranačkih izbora.

Peđa Grbin branio je performans saborskih zastupnica Dalije Orešković i Marijane Puljak, koje su postavile tablu “Ured predsjednika” pred ulaz u klub Dragana Kovačevića, uz ocjenu da se pravo demonstriranja ne smije nikome oduzeti. A na to je predsjednik Milanović odgovorio pitanjem je li demokracija da se političke suparnike ne smije verbalno napadati i preispitivati logičnost, utemeljenost ili pristojnost njihovih nastupa, piše Index.

“Opet logičke greške, kandidat za predsjednika SDP-a nažalost nije uspio složiti suvislu rečenicu, to mu je moja poruka. Dakle, ne mora me zvati ubuduće, ali ako tako misli voditi SDP – ne bu dobro. Sretno u stranačkim izborima”, poručio je Milanović Grbinu.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime