Gradonačelnik Solina položio vijenac na Tuđmanov grob: “Nek ti je laka hrvatska zemlja, prvi hrvatski predsjedniče”

Mnogi bi se trebali prisjetiti i njegovog antifašizma, želje za nacionalnom pomirbom i rečenica - "Hrvatska iznad svega. Sve za Hrvatsku, Hrvatsku ni za što!"


Gradonačelnik Solina Dalibor Ninčević položio je vijenac na grob prvog hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana na zagrebačkom groblju Mirogoj.


– Danas se navršava 20 godina od smrti dr. Franje Tuđmana, prvog demokratski izabranog predsjednika samostalne Republike Hrvatske, generala, povjesničara, intelektualca, pisca, vojskovođe i državnika, čovjeka koji je ujedinio Hrvate u domovini i iseljeništvu. I dok traju rasprave jesmo li nakon Domovinskog rata mogli bolje i više, kako vrijeme prolazi, a sve ga češće zazivaju i sljedbenici i tadašnji protivnici, ne sporeći mu osobnosti pravog vođe i najveća dostignuća – utemeljenje nove hrvatske države i obranu od neprijatelja, mnogi bi se trebali prisjetiti i njegovog antifašizma, želje za nacionalnom pomirbom i rečenica – “Hrvatska iznad svega. Sve za Hrvatsku, Hrvatsku ni za što!”. Nek ti je laka hrvatska zemlja, prvi hrvatski predsjedniče – poručio je Ninčević.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

2 KOMENTARI

  1. TO JE KATOLIČKI DRIPAC ,A NE NAČELNIK KOJI BI TREBAO ZNATI MISLITI ,PA DA OVOM KRVOLOKU ,ZATUCANOM TUĐAMANU ,STEPINČEVSKOM SLJEDBENIKU ,NE POLAŽA VJENCE U ZNAK POŠTOVANJA.

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime