Podijelite

Željko Kerum, čelni čovjek HGS-a, danas je Dalmatinskom portalu komentirao izlazak iz zatvora županijskog vijećnika i predsjednika Gradskog kotara Sućidra Damira Ćosića Rode. Kazao je da se u Rodinom slučaju nije znala istina i da mu je stranački kolega pojasnio da je Rodina namjera bila zaštiti obitelj.

Današnja izjava gotovo je oprečna onoj koju je dao krajem travnja kada je izjavio da je Roda za njega mrtav i da više ne može biti član HGS-a.

Kerum je danas komentirao i gradonačelnika Andru Krstulovića Oparu tako da je organizirani koncert Simple Mindsa na Žnjanu, za kojega je procijenio da će Grad platiti oko 2 i pol milijuna kuna, bačen novac. Također je naglasio da gradonačelnik ima zaštitu medija.

Kontaktirali smo gradonačelnika Krstulovića Oparu da nam komentira najnovije izjave njegovog koalicijskog partnera.

Bio je kratak i jasan:

“Ne osvrćem se, imam posla.”

Ovo je već drugi put da Željko Kerum komentira rad splitskog gradonačelnika u negativnom kontekstu u posljednje vrijeme. Vrijeme će pokazati jesu li to bili samo izolirani slučajevi, izjave dane u kontekstu nadolazećih kotarskih izbora ili čak početak neke buduće političke krize u gradu pod Marjanom.Podijelite

Komentiraj

Napišite komentar

* Obvezno potvrditi GDPR

*

Slažem se

Upišite svoje ime