– Zbog velikog broja nelegalnih ispusta koji su proteklih dana onemogućili kupanje na plažama domaćim i stranim gostima, krenuli smo s oštrim kontrolama i prijavama počinitelja, rekao je gradonačelnik Kaštela Denis Ivanović.

Nakon obavijesti o onečišćenju, sve službe su na terenu u cilju pronalaska počinitelja, zatvaranja ispusta i kažnjavanja nesavjesnih pojedinaca.

Zajedno s djelatnikom ViK-a, sanitarnim inspektorom i djelatnicima komunalnog redarstva jučer je u potocima pronađen veći broj nelegalnih ispusta.

– Pokrenuti su postupci protiv nesavjesnih građana, a podnesene su i prijave Državnom inspektoratu i DORH-u. Ovakvom ponašanju moramo stati na kraj i nećemo imati milosti dok se i posljednji počinitelj ne kazni predviđenim novčanim kaznama koje su izuzetno visoke, zaključio je Ivanović.
4 KOMENTARI

  1. Kakve novcane kazne???
    Pa ovo je za zatvoj, bezuvjetni, namjerno trovanje i širenje zaraze.
    Pa.di mi živimo ????

  2. Hahaha da novčane kazne ?!Zatrovali cili zaljev ,uništavaju cilu floru i faunu u njemu.Pa ljudima se povrača kad vide šta sve ide u more.Koji turisti?Pa oni koji su to vidili i doživili vise nikad neće tu doć.Imaju Kanarske otoke di in je čisto i jeftinije.Ma bilo koju destinaciju.Sigurno niko ne želi skupit zarazu i ići s njom kući.Samo me zanima di se kupaju ti sta ispuste puste u more i njihova obitelj? Prasci jesu pa vjerovatno ni tu ne odudaraju od navika tih šporkih ali korisnih životinja.Dakle u vlastitom izmetu.Bravo!

  3. Hitno dok s presuda ne donese ,potrebno je sanirati sve ovakve slučajeve i kasnije naplatiti vlasniku jednostavno korisno.

  4. Takoe! Samo zatvaraj smrdljivu gamad! To je van svake pameti šta rade, ja osobno ću anonimno prijavit bilo koga ko to radi, nema više okretanja glave! Fuj!

Comments are closed.