Grad Kaštela nagradio najbolje vatrogasce

Povodom Dana grada Kaštela u Gradskoj vijećnici su dodijeljena priznanja najboljim kaštelanskim vatrogascima za proteklu godinu

Povodom Dana grada Kaštela u Gradskoj vijećnici su dodijeljena priznanja najboljim kaštelanskim vatrogascima za proteklu godinu. Riječ je o već tradicionalnom prijemu kojim gradski čelnici zahvaljuju vatrogascima na požrtvovnosti i hrabrosti jer nesebično pomažu građanima kad god je to potrebno. Prema odluci svojih matičnih društava ovoga puta su priznanja dobili:


  • Jure Čevanić – DVD Kaštela
  • Marko Bučić – DVD Kaštel Gomilica
  • Josip Mioč – DVD Mladost

– Grad Kaštela redovito svake godine izdvaja sredstva za sva tri kaštelanska vatrogasna društva, a u idućih nekoliko godina financijski ćemo im pomoći pri nabavi novih vozila jer je sadašnji vozni park dotrajao. Krenuli smo sa sufinanciranjem vozila za DVD Kaštela, naredne tri godine financirat ćemo vozilo za DVD Mladost i nakon toga ćemo pomoći DVD-u Kaštel Gomilica. To je najmanje što možemo učiniti jer su nam ovi ljudi uvijek na raspolaganju – kazao je gradonačelnik Denis Ivanović.

Osim gradonačelnika, prisutne su pozdravili njegovi zamjenici Jadranka Matok Bosančić i Grgica Benutić te pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti i opće poslove Sandra Zokić.

Prema tradiciji uspješni vatrogasci su uz priznanja, od gradonačelnika primili i statue svetog Florijana – zaštitnika vatrogasaca.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0