Silvija Soldo, čiji je automobil u srijedu u Malom Bukovcu zakačio autobus u kojem se vozila predsjednica, danas se susrela s Kolindom Grabar-Kitarović prije njenog odlaska u Karlovac na predizborni skup.

Soldo je za RTL ispričala kako joj se predsjednica ”sto puta ispričala zbog nesreće” te da žali zbog svega što se dogodilo.

Grabar-Kitarović joj je, kako je ispričala, rekla da bi sve napravila da se autobus zaustavi da je vidjela što se dogodilo, no da uopće nije primijetila da je došlo do nesreće.

Predsjednica je oštećenoj vozačici spremna dati zamjenski auto ako njezin ne bude odmah popravljen budući da joj treba za posao.

Podsjetimo, autobus predsjedničke kandidatkinje Kolinde Grabar-Kitarović kasno poslijepodne u utorak je sudjelovao u manjoj prometnoj nesreći u Malom Bukovcu u Krapinsko-zagorskoj županiji.

U 18:50 sati vozač autobusa u kojemu se nalazila predsjednica zakačio je vozilo koje se nalazilo na cesti i nakon toga nastavio put Lobora gdje je predsjednica imala predizborni skup.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

2 KOMENTARI

  1. Prenadsjednica vodi kampanju pod sloganom “HRVATSKA ZNA” a onda se covijek zapita sto Hrvatska a sto prenadsjednica zna. Eto Hrvatska ako mozda i nije znala sigurno i uvijereno sada zna da prenadsjednica od svega najbolje ipak zna besramno LAGATI i VARATI!
    No pitanje, prvom gospodinu dali i on to od ranije zna ili je tek sada saznao?

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime