Prije samo 11 dana premijer Andrej Plenković zauzeo se za ministricu Gabrijelu Žalac i odbio joj dati otkaz zbog prometne nesreće i nevažeće vozačke dozvole. Danas je izbjegavao direktan odgovor hoće li je smijeniti

Sugovornici 24 sata iz HDZ-a i Vlade tvrde da joj više nije blagonaklon. Očekuju njezinu smjenu.

– Ma gotova je. Nema dalje. Ona govori da joj je sve namješteno, ali to su gluposti. Pa nitko joj nije parkirao Mercedes u dvorište da bi stvorio aferu. Činjenica jest da ona nije u dobrim odnosima s Tomislavom Čuljkom, utjecajnim slavonskim HDZ-ovcem, i čini mi se da na njega sumnja – govori nam sugovornik iz HDZ-a, pišu 24 sata.

Nakon afere s prometnom nesrećom i vozačkom dozvolom, otkriveno je da ministrica u dvorištu ima skupocjeni Mercedes. Automobil je unajmljen od tvrtke šibenskog tajkuna Josipa Stojanovića Jollya, a Žalac tvrdi da su ga unajmili njeni roditelji. Zatim je otkriveno da je kuma ministrice pijana napravila tešku prometnu nesreću, pobjegla s mjesta nesreće i dobila samo prekršajnu prijavu.

Na sve to ministrica je izjavila da se protiv nje vodi medijski linč te da ima insinuacije da joj netko smješta. Dodala je da još ne želi govoriti na koga sumnja, no da se možda radi i o unutarstranačkim sukobima.

Više pročitajte OVDJE.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime