Gotovi “snježni praznici”: Od srijede redovna nastava u svim školama u Šibensko-kninskoj županiji

Dogovorom ravnatelja osnovnih škola i Grada Šibenika, nastava je u osnovnim školama na području Šibenika odgođena za ponedjeljak

Od sutra se nastava u svim osnovnim i srednjim školama na području naše županije odvija redovno pa i nastava u osnovnim školama na području Šibenika, obavijestili su danas iz Šibensko-kninske županije i Grada Šibenika.


Podsjetimo, zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta i snijega koji je jučer padao na velikom području Šibensko-kninske županije te velikog broja učenika putnika koji zbog neočišćenih lokalnih prometnica nisu bili u mogućnosti doći do škole, Šibensko-kninska županija u dogovoru s ravnateljima osnovnih i srednjih škola, donijela je odluku da danas neće biti nastave u svim srednjim školama na području Šibenika.

Zbog istih razloga, nastava se nije održala u Osnovnim školama Kistanje, Skradin, Jakova Gotovca u Unešiću, Primošten i Rogoznica, piše ŠibenikIN.

Dogovorom ravnatelja osnovnih škola i Grada Šibenika, nastava je u osnovnim školama na području Šibenika odgođena danas te jučer u poslijepodnevnoj smjeni.

Normaliziranjem vremenskih prilika stvoreni su uvjeti za redovno funkcioniranje i prijevoz učenika u škole, poručili su iz gradske uprave.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0