Nakon imenovanja Martine Nimac Kalcina za predsjednicu Zajednice obiteljskog turizma HGK na nacionalnom nivou, Sekcija Zajednice na razini Splitsko-dalmatinske županije ostala je bez voditeljice te su 9. svibnja u HGK – Županijskoj komori Split održani izbori za novo vodstvo.

U Splitsko-dalmatinskoj županiji najveći dio smještajnih kapaciteta, njih više od 70%, odnosi se na obiteljski smještaj. ”Ključno je stoga educirati obiteljske iznajmljivače i promovirati kvalitetu, na čemu ova Sekcija posebno radi”, poručio je s izborne sjednice predsjednik HGK – ŽK Split, Joze Tomaš.

Za novu voditeljicu Sekcije Zajednice obiteljskog turizma ŽK Split izabrana je Gordana Piteša, direktorica tvrtke Zagora promet d.o.o. (Villa Vinea). Za zamjenike voditeljice izabrani su Danijela Ivković Cigić i Božidar Kovačić.

Martina Nimac Kalcina čestitala je novoj voditeljici i zamjenicima te naglasila važnost i odgovornost ove funkcije koja zahtjeva veliki osobni angažman za dobrobit zajednice.

Na sjednici je bilo riječi i o proteklom Forumu obiteljskog smještaja HGK, koji je krajem ožujka održan upravo u Splitu, ali i o aktualnoj problematici ovog brzo rastućeg segmenta smještajne ponude, s kojom će se baviti novoizabrano vodstvo.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime