Goran Pauk o Bandiću: “Hvala ti gradonačelniče za sav tvoj trud, napore, uspjehe. Bio si čovjek”

"Nebrojeno smo puta bili skupa, na sastancima i druženjima, bio je veseljak, nadasve društven, uvijek spreman pomoći u što sam i osobno uvjerio"

U 66. godini života od posljedica srčanog udara preminuo je gradonačelnik Zagreba Milan Bandić.


Vijest je prvi objavio Nacional koji je izvijestio kako su zagrebačkog gradonačelnika neuspješno pokušali reanimirati nakon što mu je pozlilo u stanu u Bužanovoj.

Vijest je izazvala brojne reakcije, a u nastavku pročitajte komentar Gorana Pauka, župana Šibensko-kninske županije.

“Otišao naglo i prerano naš Milan. Mislim da s pravom mogu reći “naš”, jer kad netko njegove karizme obnaša funkciju gradonačelnika Zagreba dvadesetak godina onda u pravom smislu postane “naš”, neovisno o napadačima i političkim protivnicima.

Malo je poznato, ali obzirom na ovlasti svoga grada bio je i član Hrvatske zajednice županija i samim tim pomagao, činio nas jačim i utjecajnijim.

Volio je i pomagao naš kraj, posebno Knin, ali i Društvo Šibenčana u Zagrebu kojima je poprilično olakšao otkup prostora Društva.


Nebrojeno smo puta bili skupa, na sastancima i druženjima, bio je veseljak, nadasve društven, uvijek spreman pomoći u što sam i osobno uvjerio.

Hvala ti gradonačelniče za sav tvoj trud, napore, uspjehe. Bio si čovjek. Počivao u miru Božjem.”Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime