Podijelite

Dajte glas splitskom Sveučilištu, kako bi studenti dobili moderno opremljeno okupljalište! Naime, u sklopu Coca-Colinog projekta Stanica 50, tri sveučilišna grada s najvećim brojem glasova dobit će uređene prostore za studentska središta unutar matičnoga sveučilišta. Odluku o tome koja tri sveučilišta će dobiti potpuno opremljene prostore za razvoj i druženje studenata odlučuju sami studenti i građani glasovanjem na projektnoj mrežnoj stranici – www.stanica50.hr. Glasovati je moguće jednom dnevno do 30. lipnja 2018. do 23.59 sati.

U povodu obilježavanja 50 godina od početka poslovanja i proizvodnje Coca-Cole u Hrvatskoj ove godine je pokrenut projekt Stanica 50, kojim će se urediti tri studentska središta u prostorima javnih hrvatskih sveučilišta. Naime, želja je studentima i drugim mladim ljudima osigurati suvremeno i privlačno uređene te tehnički opremljene prostore za stjecanje dodatnih znanja i vještina te razvoj njihovih kreativnih i poduzetničkih potencijala.

Na natječaj se prijavilo i splitsko Sveučilište, zajedno sa Sveučilištima u Zagrebu, Rijeci, Dubrovniku, Osijeku i Puli.Podijelite

Komentiraj

Napišite komentar

* Obvezno potvrditi GDPR

*

Slažem se

Upišite svoje ime