Nakon prošlogodišnjeg uspješnog izdanja „Oluje u Frapi”, još veća i bolja repriza slijedi ove godine, i to u subotu 10. kolovoza, s početkom u 21 sat.  Pod ovogodišnjim nazivom „Frapa Gladiators Boxing Night” posjetitelji će imati priliku odgledati devet muških i jedan ženski boksački meč.

Nositelji glavnih borbi: Mark de Mori i Marko Vučević

Nositelj prve glavne borbe bit će Marko Vučević, međunarodni WBF prvak u teškoj kategoriji. Ovaj nekadašnji kick boxer, a danas klasični boksač, dobro je poznat i omiljen među domaćom publikom. Rukavice će ukrstiti s Mađarom Andrasom Csomorom, tridesetjednogodišnjim boksačem teške kategorije. Meč protiv Vučevića prilika je za Csomora da se istakne i na hrvatskoj boksačkoj sceni pa se u Frapi očekuje žestok okršaj.

Mark de Mori, Australac „teške kategorije” poznatiji kao „The Dominator”, koji je u dosadašnjoj karijeri upisao 37 pobjeda, od čega 32 nokautom (!), nositelj je druge glavne borbe večeri. Ovaj Australac sa splitskom adresom, poznat po suradnji s Don Kingom i borbi s Davidom Hayeom u londonskoj O2 Areni, odnio je pobjedu na prošlogodišnjoj „Oluji u Frapi”, nokautiravši Mađara Zoltana Csala. Ove godine očekuje ga susret s još jednim Mađarom, Laszlom Penzesom.

U meču cruiserweight kategorije susrest će se Prijedorčanin Ivan Šakić s Irancem Mohammadom Ali Bayat Faridom. U ring će nakon toga ući još jedan Prijedorčanin, boksač poluteške kategorije Željko Stegić. Njegov protivnik bit će Banjalučanin Vedran Šoškan.

Stižu članovi UGRO Boxteam-a

Čak četiri boksača u Frapu dolaze iz Njemačke. Riječ je o pripadnicima poznate skupine „UGRO Boxteam” Pattricku Schäferu, Jeromeu Kocku, Christenu „Fritzu” Wieningu te Uguru Kadamu. Kadema očekuje susret s Prijedorčaninom Dragoljubom Stanojevićem, dok će njegov sumještanin Dragan Dragojević biti protivnik Jeromea Kocka. Ususret Christenu Wieningu dolazi Novosađanin Nikola Janićijević.

Sve detalje o događaju, kao i cjelovit popis borbi jednom kada bude objavljen moći ćete pronaći na službenim stranicama Marina Frapa Resorta.

Ulaznice za večer uživanja u ovom plemenitom sportu u Marina Frapa Resortu možete nabaviti na recepciji same Marine. Cijena ulaznice iznosi 50 kuna. Vaganje prije samih borbi održat će se večer uoči samog događaja, 9. kolovoza u Marina Frapa Resortu Rogoznica.